ADK i samarbete med RDK  presenterar:
Dance Camp Norrtälje 2-4/8 2024
För åttonde året i rad anordnas Dance Camp, ett träningsläger för dansare i Norrtälje. I år tar ADK och nu också RDK över som arrangörer.  Med oss har vi ett urval utav Sveriges och Europas bästa danstränare som utbildar och coachar fem olika grupper med olika inriktningar, på olika nivåer, i olika åldrar.
Läs mer on tränarna nedan.

Varje dag innehåller 60-90 minuter långa lektioner i Standard och Latin samt Coaching. Utöver det så erbjuds också daglig fysträning utomhus, med rörlighet och styrka i fokus för de vuxna och lek och rörlighet för de yngre samt stretching.
I slutet på dagarna bjuds det på olika workshops, dessa är för dig som är redo för nästa steg!

Vi startar lägret med en Välkomstträff 2/8 kl. 09.30 och sen påbörjar vi tre intensiva dagar av dans och träning. 4/8 kl. 18.00 har vi avslutning.

I anmälningsformuläret väljer du din grupp:
Grupp 1  | Elit Vuxen (A)
Grupp 2  | Elit Ungdom (AB)
Grupp 3  |Tävlingsgrupp (BC)
Grupp 4  | Vuxen Social Dancing ED
Grupp 5 | Ungdom (upp till D-klass)

Vill du dansa solo, så anmäl dig till den grupp/nivå som du tillhör.
Har du en partner, skriv detta i anmälningsformuläret.
Anmälan öppnar 18 december 2023 och stänger senast 2 juli 2024 – det är först till kvarn som gäller pga begränsat antal platser!

Rabatt för tidigare deltagare:
Har du deltagit under tidigare år, och bokar innan 31/1 2024 med bokningskoden DANCECAMP10, så erhåller du 10% boka-tidigt-rabatt!

Våra tränare 2024

Sofie Ragnar
Sofie Ragnar är svensk mästare i tio-dans.
Läs mer

Hon är född och uppvuxen på en dansskola i Mölndal och hennes tävlingskarriär startade vid 9 års ålder. Danskarriären tog snabb fart och hon har under många år varit en av Sveriges toppdansare. Under 5 års tid bodde Sofie i Tyskland och tävlade på en högsta nivå för både Sverige och Tyskland. Här träffade och tränades hon av toppdansare och världstränare och tillsammans med sin danspartner var hon själv huvudtränare på fem olika klubbar i Tyskland. Hon är utbildad tränare och domare i Tyskland och även utbildad tränare/ domare A i Sverige. Sofie undervisar och jobbar fortfarande dagligen med dansare och du kan se henne som domare på svenska och internationella tävlingar.
Kuriosa: Talar tyska flytande och älskar att pussla.

Jaak Vainomaa

Two-time World Champion
Läs mer

Jaak Vainomaa är en av Finlands mest framgångsrika tävlingsdansare genom tiderna.
Tillsammans med sina olika partners har han erhållit titeln av "The most successful dance sports couple in Finland of the year” - hela 10 gånger!

Under danskarriären har Jaak mottagit 12 prestigefyllda medaljer inom 10-dans, läs mer nedan, och han nådde fjärde platsen i finalen av The Blackpool Dance Festival's Professional Rising Star- tävling och 20 gånger har han blivit finsk Champion.

Jack lär ut standard och latin och hittas oftast annars i Finland samt i Japan. Han har genomfört The Finnish Dance Teachers Association professional degree och gick ut med toppbetyg och tävlar fortfarande Professional tillsammans med sin partner.

Vi är otroligt glada och stolta över att Jaak ansluter sig till tränarteamet för sommarens Dance Camp!

10-dance representative medals:

 • Professional World Champion 2019
 • Professional European Champion 2018, 2019
 • Amateur World Champion 2016
 • Amateur European Champion 2014
 • Professional European Championships silver medallist 2018
 • Amateur European Championships silver medallist 2015, 2016
 • Amateur World Championships bronze medallist 2014, 2015
 • Amateur European Championships bronze medallist 2012, 2013

Valentina Lundin

Valentina Lundin är vårt senaste tillskott bland danslärarna och kommer till Norrtälje från den egna dansstudion Magic i Göteborg, som hon driver tillsammans med sin partner Gustaf, som de öppnade 2007.

Läs mer

De har under många år undervisat par i Sverige.
Tillsammans har de kommit väldigt långt och innehar exempelvis dessa titlar:

Multipelt obesegrade Svenska amatörmästare i Standarddanser, Multipelt obesegrade Svenska mästare för professionella i Standarddanser, finalister i EM och i VM i 10-dans samt finalister i EM för professionella i Standarddanser.

Valentina är uppvuxen i Riga och började dansa 10-dans redan som 4-åring. Hon har tidigare representerat Lettland under ett flertal VM. Och nu gästar hon oss på Norrtälje Dance Camp 2022.

Hon är i dagsläget obesegrad i Standarddans, både som flerfaldig amatörmästare och som obesegrad Svensk mästare för professionella.

Tony Irving

Tony Irving är född i England och numera bosatt i Norrtälje.
Läs mer
Han titulerade sig som Internationell tävlingsdansare under 30 års tid och har representerat England, USA och Sverige inom 10-dans. Som tränare har Tony Steg 4 (Fellowship) examen i både Standard och Latin, den högsta Internationella utbildningen inom danssport, och har tränat ett flertal par till antingen Svenska Mästare eller mästare i sitt eget hemland. Han är också Internationell Examinator för tränarutbildning och domare, han har dömt flera världsmästerskap. Han har varit tränare hos Alemana DK samt drivit sin egen dansskola Tony Irving Dance Academy. Idag ägnar sig Tony framförallt åt privatlektioner och specialutbildningar, såsom Norrtälje Dance Camp, hans webbaserade dansklasser på socialdancing.se samt att främja dans ute i samhället.

Lola Svensson
Lola Svensson är född i Eskilstuna och uppväxt i Köping.
Läs mer

Hon har dansat och tävlat i Disco, Bugg, Gammaldans, Latin, Ballroom, Showdans och Balett. Hon har representerat Sverige internationellt i pardans i NM, EM och VM. Under tid spenderad i England träffade hon Tony Irving och de blev danspartners under proffsåren. Idag har Lola varit lärare på Alemana DK, Sundsvalls Dansteam, Dansprofilen, Tony Irving Dance Academy och Dansverkstan och nu driver hon sin egen dansskola i Köping – DansLola. Hon arbetar också som domare och är utbildad dansinstruktör för ungdomar med psykosomatiska bekymmer. Lola innehar Danspedagogexamen i SDO, Associate & Licenciate i Latin samt Associate examen i Standard hos UKA.

Magnus Hammarström

Magnus Hammarström är personlig tränare, kostrådgivare, massör och hälsopedagog i Norrtälje.
Läs mer
Hela hans liv har präglats av fysisk aktivitet, allt från hockey till triathlon och brottning. Magnus motto är ”träna hårt, ät hårt och VILA HÅRT”, allt handlar om balans, börja i rätt ände och gör rätt för en hållbar utveckling. Hur ser teknikerna ut? Är hållningen bra? Hur rör sig kroppen? Funktionell träning ligger Magnus varmt om hjärtat och under Norrtälje Dance Camp bjuder han på daglig fysträning.

Anmälningsinformation

Fyll i anmälningsformulärets samtliga obligatoriska fält (markerade med *) och tryck på skicka, vänta sedan tills sidan laddats om och du får upp ”tack för din anmälan”, då har din anmälan registrerats ordentligt. Vi tar anmälningarna i turordning som de kommer in.
Du betalar in en handpenning (500 kr) inom loppet av sju dagar för att säkra din plats, det fulla beloppet skall vara betalt senast fyra veckor innan lägrets start. Sker betalning ej, släpps platsen vidare. Betala till Bankgiro: ??? Märk betalningen med deltagarens namn samt Dance Camp 24.

Du är minst 8 år gammal för att delta. Är du mellan 8 och 15 år, behöver målsman/ansvarig vuxen finnas med på plats i Norrtälje, arrangörerna tar inte ansvar för barn på plats.
Upp till 18 år behöver anmälan och betalningen göras av målsman, fyll då i uppgifterna som krävs i anmälningsformuläret.
Reser du långväga rekommenderar vi att du checkar in på ditt boende redan på torsdag kväll, länkar till rekommenderade och rabatterade boenden, hittas här på sidan.
Observera att du inte kan delta enstaka dagar, utan det är hela lägret som bokas!

Specifikt schema samt mer information om träningslokaler, tränare och matplatser alla deltagare tillhanda senast en vecka innan lägrets start. All information kan då laddas ned här från hemsidan, skrivas ut eller sparas i din mobiltelefon.

OBS! Glöm inte att ange koden för att få boka-tidigt-rabatt, gäller endast för tidigare deltagare.

Innehåll & Anmälningsavgift

 • 4 lektioner á 60-90 min/dag: Latin, Standard, Coaching & fysträning/stretching 
 • Workshops i Performance Technique och NÖHRA
 • Mellanmål, förmiddag fredag-söndag
 • Lunch fredag-söndag
 • Fika, eftermiddag fredag-söndag
 • Middag & festligheter lördag kväll

Pris 8-14 år: 2 900 kr (inkl. moms)
Pris 15 år & uppåt: 3 800 kr (inkl. moms)

Anmälan

Vid frågor maila: ????????????

Anmälningsformulär (öppna)

OBS! Fyll i anmälningsformulärets samtliga obligatoriska fält (markerade med *) och tryck på skicka, vänta sedan tills sidan laddats om och du får upp ”tack för din anmälan”, då har din anmälan registrerats ordentligt.
[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]

Avbokningspolicy

Du behöver vara fullt frisk för att delta och kan därmed avboka fram till 24h innan start. Vid uppvisande av läkarintyg för sjukdom eller skada, återbetalar vi 100% av avgiften till det konto som du betalade ifrån vid anmälan. Har du fått andra förhinder kan du avboka din plats utan anledning, fram till 2/7 2024, vi återbetalar då allt förutom handpenningen (500 kronor). Önskar du avboka maila in denna information till oss på ?????

Rekommenderade boenden & rabatter

ÅTELLET
Mysigt familjehotell centralt beläget i närheten av samtliga danslokaler!
Bokning: info@atellet.se

PENSIONAT GRANPARKEN

Pensionat med standard- & familjerum, centralt beläget i närherten av samtliga danslokaler!

OPTIMA HOTELL ROSLAGEN

Norrtäljes största hotell, en 15 minuters promenad eller 5-minuters busstur från danslokalerna. Vid rumsbokning ingår tillgång till hotellets gym samt buffémiddag alla dagar.

CAMPING OCH STUGBYAR
I Norrtälje finns både camping och stugbyar och via www.roslagen.se  kan man söka efter fler boenden!

Vi rekommenderar också att ta kontakt med Air B´n´B vid behov av större boenden, besök www.airbnb.se

Privatlektioner & Individuell coaching

En del utav tränarna erbjuder privatlektioner.
Mer info om tidsbokning kommer innan lägrets start!

Tack till våra samarbetspartners!

Gruppschema & Karta – ladda hem till din mobil

Återkom innan lägret för att hämta denna information

ARRANGÖRER

Kontakt: ???????????

#dancecampnorrtalje

©2023 ALEMANA DK | WEBPROD BLOMILL