Tony Irving presenterar:
Norrtälje SUMMER BOOST Festival 2/8 2023
Socitetsparken

Ladda ner och posta på sociala medier.
Tagga med:

#norrtaljesummerboost

FESTIVALSCENEN, SOCIETETSPARKEN 2 aug

Konferencier: Tony Irving

10.00 Floor Barre med Tony Irving
En lugn & fin start på träningsdagen. Ett helkroppspass där Tony kombinerar rörelser från Yoga, Tai Chi och balett. Ta med egen yogamatta, om du har!

10.30 Vinyasayoga med Sofia Dejke från Karma
Vi flödar mellan yogans positioner för att stärka och balansera kropp och sinnen med hjälp av solhälsningar, stående positioner &balansövningar.
Ta med egen yogamatta, om du har!

11.00 Dance Fusion med Niklas Berg från Friskis & Svettis
På det här danspasset möter du en skön smältdegel av olika uttryck och dansstilar: Disco, Funk, Jazz, Latino, Street, Musikal, Swing mfl. Dans fusion är fyllt av känsla. Du tränar kondition och koordination.

11.30 Street Dans för Barn & Ungdom (i åldrarna?) med Mevalins

12.00 HipHop med Svenska landslaget – för barn upp till 12 år
Testa på-pass med Elvira Johansson, vinnare av två SM-guld 2023 samt silvermedaljör på Hiphop-cupen i Litauen i år, ett internationellt pris. Det här blir kul!

12.30 Afrikansk dans med Malin & David Watson
Träna dans, frihet och rörlighet till härliga afrikanska rytmer tillsammans med kändisparet som driver The Watson Way!

13.00 Cuban Heat med Tony Irving
En kombination av afrikanska och kubanska danser med fokus på överkropp och flexibilitet. Här tränar vi hjärtat samtidigt som vi har kul!

13.30 PT-runda med Per Hammarström från Nordic Wellness
Häng med PT-Per på en prova-på-runda runt Societetsparken, för att se hur en grupplektion med en PT kan gå till. Kom med träningskläderna och träningsskorna på – och glöm inte vattenflaska – det blir svettigt och intensivt!

13.30 Disco med Malin & David Watson
En klass med medelhög intensitet. Klassisk aerobics till 70-tals musik som man kan fortsätta dansa hela livet!

14.00 Senior Dance Fitness med Tony Irving
Vi kallar upp alla seniorer på dansgolvet, nu är det er tur att svettas!

14.30 Street Dans för Barn & Ungdom (i åldrarna?) med Mevalins
15.00 Träffa Victor Henriksson – vår svenska landslagskapten i Hip Hop!

15.15 HipHop med Svenska landslaget – för Barn/ungdom 12 år och uppåt
Testa på-pass med Elvira Johansson, vinnare av två SM-guld 2023 samt silvermedaljör på Hiphop-cupen i Litauen i år, ett internationellt pris. Det här blir kul!

15.45 Dansgolvets vett & etikett – med Tony Irving

16.00 Bugg – grupplektion i pardans – med Dansa i Norrtälje
Dags att bjuda upp en partner! Dansa i Norrtälje går igenom grunderna i svenskarnas bästa socialdans – Buggen!

16.45 Foxtrot – grupplektion i pardans – med Dansa i Norrtälje
Dansa i Norrtälje går igenom grunderna till den mest klassiska utav alla socialdanser.

Dansgolv och scen förbereds för kvällens dansband

18.00-21.00 Danskväll med Titanix
Det moderna dansbandet Titanix avslutar festivaldagen tillsammans med oss. Det blir både modern och klassisk dansbandsmusik, popmusik och lite latinorytmer. Dans under bar himmel!

Öppet för alla & gratis entré, inga bokningar behövs!
Passen i schemat är 20-45 minuter långa. Kom som du vill, var med så mycket du orkar och glöm inte att dricka mycket vatten under dagen!

Malin & David Watson – kändisparet som driver The Watson Way

Mr Tony Irving

Elvira Johansson & Victor Henriksson – från Svenska Landslaget i HipHop

Titanix

Reservation för ev ändringar i programmet.

SUMMER BOOST-TÄLTET SOCIETETSPARKEN

I tältet turas lokala verksamheter och föreningar om att träffa besökarna under hela festivaldagen. Höstens dansklasser och aktuella träningserbjudanden finns på plats och du som besökare kan passa på att fråga om medlemskap, svårighetsgrader eller annat som du undrar över.

Vilken verksamhet är på plats och när:

Festivalvänlig italienskinspirerad mat serveras på plats av Buono Est 2020 (från lunch och framåt, så länge lagret räcker!)

Festival-glass serveras på plats av Loren Jin’s Gelato (från lunch och framåt, så länge det finns glassbehov i parken!)

OM OSS

Dansprofilen Tony Irving har med sin brittiska accent och sin färgstarka stil, blivit en folkkär person i Sverige. Den stora massan känner igen honom från både TV och radio. Norrtäljeborna är dock också vana att se honom på morgnarna i stan, när han är ute och rastar hundarna och hälsar på allt och alla.
Dansen är och har varit en stor del av hela Tonys liv. Tony har tävlings dansat själv i 20 år, han har drivit en stor dansskola och undervisar dagligen med privatlektioner. Han sitter också med i styrelsen för Svenska Danssportförbundet, där landets alla dansföreningar möts under ett tak.
Läs mer

En av Tonys stora passioner är att just främja dans ute i samhället. Han åker land och rike runt för att undervisa, föreläsa och inspirera och ett dansevent ihop Tony Irving är bland det roligaste man kan uppleva. Han har förmågan att ena grupper av människor från olika bakgrunder i olika åldrar och på detta sätt får han enkelt folk att delta och bjuda på sig själva.

Om Summer Boost Festival
Med allt detta i bakgrunden samt det stora intresset för dans och dansträning som redan innan fanns i Norrtälje kommun, föddes tanken att aktivera allmänheten ännu mer. Kunde dansen, med alla dess hälsoeffekter, ta sig in i ännu fler hem? Absolut!
Genom ett samarbete med Norrtälje kommun, stadens dansskolor, träningscenter, dansföreningar och lokala sponsorer och partners kan Norrtäljeborna testa på att dansa alla möjliga stilar, helt på sin egen nivå och efter sin egen förmåga, under en festivaldag i Societetsparken – Norrtälje SUMMER BOOST Festival!

2021 – PREMIÄR!
erksamheter och föreningar presenterade ett program fullspäckat med dans och dansträning av alla dess former, det var klasser från förmiddag till kväll i tre dagars tid, riktade mot olika målgrupper. Verksamheterna öppnade upp sina lokaler och bistod med sina duktiga lärare och festivalen pågick runtom i Norrtäljes stadskärna.

2022
Nu deltog ännu fler verksamheter och fler dansstilar och Summer Boost Festival blev en del av Norrtäljes 400-års jubileumsfirande. Under två dagar bedrevs prova-på klasser hos staden olika aktörer och på dag tre startade vi festivaldagen i Societetsparken som innehöll ett gediget program blandat av dansuppvisningar, dansklasser, workouts, livemusik, föreläsningar och socialdans – där besökarna fick träffa både de lokala verksamheterna och våra svenska danskändisar.

2023
Festivaldagen i Societetsparken är i fokus i år och vi bjuder på ett helt nytt program, från morgon till kväll, med hjälp av de lokala verksamheterna, Norrtälje kommun och våra sponsorer. Det är öppet för alla och vi hoppas på en riktig folkfest tillsammans med allt från lokala dans- & träningslärare, föreningar och våra danskändisar. Vi avslutar festivaldagen med dans till band, under bar himmel!

Framtiden
Dylika events som lockar besökare utifrån gynnar staden och dess lokala företag och verksamheter. Summer Boost Festival skall vara en självklarhet för både Roslagsbor och sommargäster att besöka!

Har du en dansverksamhet, träningsverksamhet eller förening som vill
delta i Norrtälje Summer Boost Festival eller är du och ditt företag intresserade av att synas ihop med oss och vara med som sponsor?

Maila till oss!

Samarbetspartners 2022:

ARRANGÖRER

©2022 TONY IRVING | WEBPROD BLOMILL