Ladda ner och posta på sociala medier.
Tagga med:

#norrtaljesummerboost

OM OSS

Dansprofilen Tony Irving har med sin brittiska accent och sin färgstarka stil, blivit en folkkär person i Sverige. Den stora massan känner igen honom från både TV och radio. Norrtäljeborna är dock också vana att se honom på morgnarna i stan, när han är ute och rastar hundarna och hälsar på allt och alla.
Dansen är och har varit en stor del av hela Tonys liv. Tony har tävlings dansat själv i 20 år, han har drivit en stor dansskola och undervisar dagligen med privatlektioner. Han sitter också med i styrelsen för Svenska Danssportförbundet, där landets alla dansföreningar möts under ett tak.
Läs mer

En av Tonys stora passioner är att just främja dans ute i samhället. Han åker land och rike runt för att undervisa, föreläsa och inspirera och ett dansevent ihop Tony Irving är bland det roligaste man kan uppleva. Han har förmågan att ena grupper av människor från olika bakgrunder i olika åldrar och på detta sätt får han enkelt folk att delta och bjuda på sig själva.

Om Summer Boost Festival
Med allt detta i bakgrunden samt det stora intresset för dans och dansträning som redan innan fanns i Norrtälje kommun, föddes tanken att aktivera allmänheten ännu mer. Kunde dansen, med alla dess hälsoeffekter, ta sig in i ännu fler hem? Absolut!
Genom ett samarbete med Norrtälje kommun, stadens dansskolor, träningscenter, dansföreningar och lokala sponsorer och partners kan Norrtäljeborna testa på att dansa alla möjliga stilar, helt på sin egen nivå och efter sin egen förmåga, under en festivaldag i Societetsparken – Norrtälje SUMMER BOOST Festival!

2021 – PREMIÄR!
Verksamheter och föreningar presenterade ett program fullspäckat med dans och dansträning av alla dess former, det var klasser från förmiddag till kväll i tre dagars tid, riktade mot olika målgrupper. Verksamheterna öppnade upp sina lokaler och bistod med sina duktiga lärare och festivalen pågick runtom i Norrtäljes stadskärna.

2022
Nu deltog ännu fler verksamheter och fler dansstilar och Summer Boost Festival blev en del av Norrtäljes 400-års jubileumsfirande. Under två dagar bedrevs prova-på klasser hos staden olika aktörer och på dag tre startade vi festivaldagen i Societetsparken som innehöll ett gediget program blandat av dansuppvisningar, dansklasser, workouts, livemusik, föreläsningar och socialdans – där besökarna fick träffa både de lokala verksamheterna och våra svenska danskändisar.

2023
Festivaldagen i Societetsparken är i fokus i år och vi bjuder på ett helt nytt program, från morgon till kväll, med hjälp av de lokala verksamheterna, Norrtälje kommun och våra sponsorer. Det är öppet för alla och vi hoppas på en riktig folkfest tillsammans med allt från lokala dans- & träningslärare, föreningar och våra danskändisar. Vi avslutar festivaldagen med dans till band, under bar himmel!

Framtiden
Dylika events som lockar besökare utifrån gynnar staden och dess lokala företag och verksamheter. Summer Boost Festival skall vara en självklarhet för både Roslagsbor och sommargäster att besöka!

Har du en dansverksamhet, träningsverksamhet eller förening som vill
delta i Norrtälje Summer Boost Festival eller är du och ditt företag intresserade av att synas ihop med oss och vara med som sponsor?

Maila till oss!

Tack till vår sponsor:

Medverkande 2023:

NORRTÄLJE KOMMUN DANSA MED TONY IRVING SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET FRISKIS & SVETTIS MEVALIN DANS- & GYMNASTIKSTUDIO ROSLAGEN DANCE TEAM TONY & CISSIS DANSSKOLA YOGI SOFIA DEJKE MALIN & DAVID WATSON – THE WATSON WAY NORDIC WELLNESS CITY NORRTÄLJE LOREN JIN’S GELATO GRILL HÖRNAN FOOD TRUCK SCENTEKNIKBOLAGET EIGHTMAKERS SQUAREDANCE MITT ROSLAGEN VISIT NORRTÄLJE PT MAGNUS HAMMARSTRÖM DANSA I NORRTÄLJE ELVIRA JOHANSSON & VICTOR HENRIKSSON-URECH (HIP HOP LANDSLAGET) TITANIX MATEUCE ANSIKTSMÅLNING

ARRANGÖRER

©2023 TONY IRVING | WEBPROD BLOMILL