Tony Irving presenterar:
Norrtälje SUMMER BOOST Festival 1-3/8 2022
en del av

Ladda ner och posta på sociala medier.
Tagga med:

#norrtaljesummerboost

Ladda ner och posta på sociala medier.
Tagga med:

#norrtaljesummerboost

PROGRAM 2022

(Programmet runtom i Norrtälje är under arbete, listan fylls på kontinuerligt)

ATMAJALA IN MOTION MOVEMENTS FRISKIS & SVETTIS
ÅTELLET/STADT  MEVALIN SUNDSTA DK IOGT*NTO ALEMANA DK KARMA NORRTÄLJE TRÄNINGSCENTER EIGHTMAKERS SQUARE DANCE
HERRÄNG DANCE CAMP NORDIC WELLNESS CITY

FESTIVALSCENEN

(Programmet i Societetsparken är under arbete)

3/8 2022

ARON ANDERSON  PER HÅKANS  CECILIA EHRLING DANERMARK  TONY IRVING

Mfl…

TESTA PÅ

KLASS SUMMERBOOST

KLASS
SUMMER
BOOST

PRIS
Vuxen: 80 kr
Barn (upp till 12 år) & Pensionär: 60 kr

PRIS
Vuxen: 80 kr
Barn (upp till 12 år)
& Pensionär: 60 kr

Begränsat antal platser per klass!

BOKA IN DIG PÅ PROVA-PÅ-KLASS

Betala på plats, BOKA HÄR
(bokningen öppnar 1/7 2022)

Det är för Summer Boost-klasserna som prova-på-pris gäller och dessa klasser är under festivalens gång tillgängliga för icke-medlemmar hos respektive verksamhet.
Många verksamheter bedriver även sina vanliga klasser och då till ordinarie priser/medlemskap.

OM OSS

Dansprofilen Tony Irving har med sin brittiska accent och sin färgstarka stil, blivit en folkkär person i Sverige. Den stora massan känner igen honom från både TV och radio. Norrtäljeborna är dock också vana att se honom på mornarna i stan, när han är ute och rastar hundarna och hälsar på allt och alla.

Dansen är och har varit en stor del av hela Tonys liv. Tony har tävlingsdansat själv i 20 år, han har drivit en stor dansskola och undervisar dagligen med privatlektioner. Han sitter också med i styrelsen för Svenska Danssportförbundet, där landets alla dansföreningar möts under ett tak.

Läs mer

En av Tonys stora passioner är att just främja dans ute i samhället. Han åker land och rike runt för att undervisa, föreläsa och inspirera och ett dansevent ihop Tony Irving är bland det roligaste man kan uppleva. Han har förmågan att ena grupper av människor från olika bakgrunder i olika åldrar och på detta sätt får han enkelt folk att delta och bjuda på sig själva.

Om Summer Boost Festival
Med allt detta i bakgrunden samt det stora intresset för dans och dansträning som redan innan fanns i Norrtälje kommun, föddes tanken att aktivera allmänheten ännu mer. Kunde dansen, med alla dess hälsoeffekter, ta sig in i ännu fler hem? Och hur skulle detta då gå till, mitt under en pandemi? Visst kunde den det – med hjälp av stadens redan befintliga verksamheter!
Så uppstod samarbetet med stadskärnans dansskolor, träningscenter och dansföreningar.
Målet är att var och enda person i hela Norrtälje skall kunna testa på att dansa, helt på sin egen nivå och efter sin egen förmåga, till en väldigt billig peng. Så ett par härliga sommardagar varje år, samlas vi under ett och samma paraply – i en stadsfestival, med inriktning dans & rörelseglädje – Norrtälje SUMMER BOOST Festival!

2021 – PREMIÄR!
De deltagande verksamheterna presenterade ett program fullspäckat med dans och dansträning av alla dess former, det var klasser från förmiddag till kväll, riktade mot olika målgrupper. Verksamheterna öppnade upp sina lokaler och bistod med sina duktiga lärare.

2022
I år deltar ännu fler verksamheter och fler dansstilar och Summer Boost Festival blir en del av Norrtäljes 400-års jubileumsfirande. Tack vare det, så sätter vi upp en festivalscen i Societetsparken med ett gediget program blandat av dansuppvisningar, dansklasser, workouts, livemusik, föreläsningar och socialdans – där du som besökare träffar både de lokala verksamheterna och våra svenska danskändisar. Missa inte detta!

Framtiden
Dylika events som lockar besökare utifrån gynnar staden och dess lokala företag och verksamheter. På 3 år, då skall vi vara där vi önskar, och Summer Boost-dagarna skall vara en självklarhet för många Roslagsbor att besöka!

Har du en dansverksamhet, träningsverksamhet eller förening som vill
delta i Norrtälje Summer Boost Festival eller är du och ditt företag intresserade av att synas ihop med oss och vara med som sponsor? Maila till oss!

Samarbetspartners 2022:

Har du en dansverksamhet, träningsverksamhet eller förening som vill delta i Norrtälje Summer Boost Festival 2022 eller är du och ditt företag intresserade av att synas ihop med oss och vara med som sponsor?
 Maila till oss!

ARRANGÖRER

©2022 TONY IRVING | WEBPROD BLOMILL