Tony Irving presenterar:
Norrtälje SUMMER BOOST Festival 2-5/8 2021

Tony Irving presenterar:
Norrtälje SUMMER BOOST Festival 2-5/8 2021

Dansprofilen Tony Irving har med sin brittiska accent och sin färgstarka stil, blivit en folkkär person i Sverige. Den stora massan känner igen honom från både TV och radio. Norrtäljeborna är dock också vana att se honom på mornarna i stan, när han är ute och rastar hundarna och hälsar på allt och alla.

Dansen är och har varit en stor del av hela Tonys liv. Tony har tävlingsdansat själv i 20 år, han har drivit en stor dansskola och undervisar dagligen med privatlektioner. Han sitter också med i styrelsen för Svenska Danssportförbundet, där landets alla dansföreningar möts under ett tak.

Läs mer

En av Tonys stora passioner är att just främja dans ute i samhället. Han åker land och rike runt för att undervisa, föreläsa och inspirera och ett dansevent ihop Tony Irving är bland det roligaste man kan uppleva. Han har förmågan att ena grupper av människor från olika bakgrunder i olika åldrar och på detta sätt får han enkelt folk att delta och bjuda på sig själva.

Om Summer Boost Festival
Med allt detta i bakgrunden samt det stora intresset för dans och dansträning som redan innan finns i Norrtälje kommun, föddes tanken att aktivera allmänheten ännu mer. Kunde dansen, med alla dess hälsoeffekter, ta sig in i ännu fler hem? Och hur skulle detta då gå till, mitt under en pandemi? Visst kunde den det – med hjälp av stadens redan befintliga verksamheter!

Så Uppstod samarbetet med stadskärnans dansskolor, träningscenter och dansföreningar. Ett par härliga sommardagar varje år, samlas vi under ett och samma paraply – i en stadsfestival, med inriktning på dans & glädje – Norrtälje SUMMER BOOST Festival!

PREMIÄR – år 2021!
De deltagande verksamheterna presenterar i år ett program fullspäckat med dans och dansträning av alla dess former, det är klasser från förmiddag till kväll, riktade till olika målgrupper. Målet är att var och enda person i hela Norrtälje skall kunna testa på att dansa, helt på sin egen nivå och efter sin egen förmåga, till en väldigt billig peng.
Verksamheterna öppnar upp sina lokaler och bistår med sina duktiga lärare och du som besökare kan gå från ställe till ställe och prova på just det du önskar – så lyxigt!

Alla lokaler i bruk har instruktioner från myndigheterna som måste följas enligt rådande restriktioner. Klicka på en logotyp nedan, så kommer du direkt till respektive verksamhets egen sida och kan på så vis kontakta dem. Hur många som får plats på varje klass beror på vilken lokal som används, så ha i åtanke att det finns ett begränsat antal platser!
Du som deltagare behöver givetvis vara helt frisk och symptomfri för att deltaga.

Förhoppningar om framtiden
Om vi i år fokuserar på att ena de lokala verksamheterna under ett och samma paraply, så är vår vision för år 2022 och år 2023 att framtida restriktioner skall tillåta oss att också få använda stadens gator, torg & parker. Vi vill kunna satsa på uppträdanden och uppvisningar, platser för sponsorer och en bredare marknadsföring, kanske till och med utanför Roslagen. Dylika events som lockar besökare utifrån gynnar staden och dess lokala företag och verksamheter. På 3 år, då skall vi vara där vi önskar, och Summer Boost-dagarna skall vara en självklarhet för många Roslagsbor att besöka!

Har du en dansverksamhet, träningsverksamhet eller förening som vill
delta i Norrtälje Summer Boost Festival 2022 eller är du och ditt företag intresserade av att synas ihop med oss och vara med som sponsor?
Maila till oss!

Ladda ner och posta på sociala medier. Tagga med:

#norrtaljesummerboost

Program Norrtälje Summer Boost Festival

Årets program, har verksamheterna skapat tillsammans!

Det är för Summer Boost-klasserna som prova-på-pris gäller och dessa klasser är under festivalens gång tillgängliga för icke-medlemmar hos respektive verksamhet.
Många verksamheter bedriver även sina vanliga klasser och då till ordinarie priser/medlemskap.

Nu kan du planera allt roligt som du vill vara med på, hemifrån. Ta kontakt med respektive verksamhet för att boka in dig – bokningar tas fr.o.m. 5/7 2021!
Titta på/ladda hem de olika dagsprogrammen här:

Måndag 2 aug

Tisdag 3 aug

Onsdag 4 aug

Torsdag 5 aug

Ladda ner alla dagprogram

Klicka på/Skanna QR-koden uppe i högra hörnet på programmet för att få upp en KARTA – så hittar du lätt till din nästa klass!

TESTA PÅ

KLASS SUMMERBOOST

KLASS
SUMMER
BOOST

PRIS
Vuxen: 60 kr
Barn (upp till 12 år) & Pensionär: 40 kr

PRIS
Vuxen: 60 kr
Barn (upp till 12 år)
& Pensionär: 40 kr

Begränsat antal platser per klass!

BOKA IN DIG PÅ PROVA-PÅ-KLASS

Klicka på vald verksamhets logotyp här nedan för att komma vidare till deras hemsida!

FESTIVALKONTOR

Under Festivalens gång finns vi på plats på Festivalkontoret, som ligger hos STADT på Lilla Torget.
Hittar man inte det man söker via hemsidan här, så svarar vi på frågor på plats under större delen av dagen!

Vi ses i augusti!
Välkomna!

FESTIVAL
KONTOR

Under Festivalens gång finns vi på plats på Festivalkontoret, som ligger hos STADT på Lilla Torget.
Hittar man inte det man söker via hemsidan här, så svarar vi på frågor på plats under större delen av dagen!

Vi ses i augusti!
Välkomna!

Här är våra deltagande verksamheter & samarbetspartners 2021:

Har du en dansverksamhet, träningsverksamhet eller förening som vill delta i Norrtälje Summer Boost Festival 2022 eller är du och ditt företag intresserade av att synas ihop med oss och vara med som sponsor?
Maila till oss!


TACK FÖR ETT FINT PREMIÄR-ÅR 2021!
Vi kommer tillbaka v31 2022 för att fira Norrtäljes 400-års jubileum!
Ett extra tack till alla er som kommit ut och testat på dans och träningsklasser under veckan och alla våra samarbetspartners som ställt upp med lokaler, klasser, danslärare, marknadsföring, ett glatt humör & handsprit!

ARRANGÖRER

©2021 TONY IRVING | WEBPROD BLOMILL