Tony Irving presenterar:
Norrtälje SUMMER BOOST Festival 2-5/8 2021

Tony Irving presenterar:
Norrtälje SUMMER BOOST Festival 2-5/8 2021

Dansprofilen Tony Irving har med sin brittiska accent och sin färgstarka stil, blivit en folkkär person i Sverige. Den stora massan känner igen honom från både TV och radio. Norrtäljeborna är dock också vana att se honom på mornarna i stan, när han är ute och rastar hundarna och hälsar på allt och alla.

Dansen är och har varit en stor del av hela Tonys liv. Tony har tävlings dansat själv i 20 år, han har drivit en stor dansskola och undervisar dagligen med privatlektioner. Han sitter också med i styrelsen för Svenska Danssportförbundet, där landets alla dansföreningar möts under ett tak.

Läs mer

En av Tonys stora passioner är att just främja dans ute i samhället. Han åker land och rike runt för att undervisa, föreläsa och inspirera och ett dansevent ihop Tony Irving är bland det roligaste man kan uppleva. Han har förmågan att ena grupper av människor från olika bakgrunder i olika åldrar och på detta sätt får han enkelt folk att delta och bjuda på sig själva.

Med allt detta i bakgrunden samt det stora intresset för dans och dansträning som redan innan finns i Norrtälje kommun, föddes tanken att aktivera allmänheten ännu mer. Kunde dansen, med alla dess hälsoeffekter, ta sig in i ännu fler hem? Och hur skulle detta då gå till, mitt under en pandemi? Visst kunde den det – med hjälp av stadens redan befintliga verksamheter!

Så föddes samarbetet med stadskärnans dansskolor, träningscenter och dansföreningar. Ett par härliga sommardagar varje år, samlas vi under ett och samma paraply – i en stadsfestival, med inriktning på dans & glädje – Norrtälje SUMMER BOOST Festival!

De deltagande verksamheterna kommer i år att presentera ett program fullspäckat med dans och dansträning av alla dess former, det är klasser från förmiddag till kväll, riktade till olika målgrupper. Målet är att var och enda person i hela Norrtälje skall kunna testa på att dansa, helt på sin egen nivå och efter sin egen förmåga, till en väldigt billig peng.
Verksamheterna öppnar upp sina lokaler och bistår med sina duktiga lärare och du som besökare kan gå från ställe till ställe och prova på just det du önskar – så lyxigt!

Alla verksamhetslokaler innehar instruktioner från myndigheterna som måste följas och vilka restriktioner som råder vid tiden för evenemanget kan du läsa på respektive partners hemsida samt här. Du som deltagare behöver givetvis vara helt frisk och symptomfri.

Förhoppningar om framtiden
Om vi i år fokuserar på att ena de lokala verksamheterna under ett och samma paraply, så är vår vision för år 2022 och år 2023 att framtida restriktioner skall tillåta oss att också få använda stadens gator, torg & parker. Vi vill kunna satsa på uppträdanden och uppvisningar, platser för sponsorer och en bredare marknadsföring, kanske till och med utanför Roslagen. Dylika events som lockar besökare utifrån gynnar staden och dess lokala företag och verksamheter. På 3 år, då skall vi vara där vi önskar, och Summer Boost-dagarna skall vara en självklarhet för många Roslagsbor att besöka!

Ladda ner och posta på sociala medier. Tagga med:

#norrtaljesummerboost

Program Norrtälje Summer Boost Festival

Årets program, skapar verksamheterna tillsammans och presenteras HÄR – lagom till sommaren!
Då kan du börja planera allt roligt som du vill vara med på, hemifrån.
Besökare kommer också att kunna via en karta, se hur man till fots tar sig runt till alla de medverkande verksamheterna på snabbaste sätt.

Här är våra deltagande verksamheter & samarbetspartners 2021:

Har du en dansverksamhet, träningsverksamhet eller förening som vill
delta i Norrtälje Summer Boost Festival 2021?
Maila till oss!

ARRANGÖRER

©2021 TONY IRVING | WEBPROD BLOMILL