Tony Irving presenterar:
Dance Camp Norrtälje 5-7/8 2022

För sjätte året i rad anordnar Tony Irving, för ADK, ett träningsläger för dansare i Norrtälje! Med oss har vi ett urval utav Sveriges bästa danstränare som utbildar och coachar fyra olika grupper med olika inriktningar, på olika nivåer, i olika åldrar.
Läs mer on tränarna nedan. Projektledningen handhas av Livescen Scandinavia AB.

Varje dag innehåller 60-90 minuter långa lektioner i Standard och Latin samt Coaching. Utöver det så erbjuds också daglig fysträning utomhus, med rörlighet och styrka i fokus för de vuxna och lek och rörlighet för de yngre.

Vi startar lägret med en Välkomstträff 5/8 kl. 09.30 och sen påbörjar vi tre intensiva dagar av dans och träning. 7/8 kl. 18.00 är sista lektionen klar.

I anmälningsformuläret väljer du din grupp:
Grupp 1  | Elit A
Grupp 2  | Tävlingsgrupp BC
Grupp 3  | Vuxen Social Dancing ED
Grupp 4  | Ungdom (upp till D-klass)

Vill du dansa solo, så anmäl dig till den grupp/nivå som du tillhör.
Har du en partner, skriv detta i anmälningsformuläret.
Anmälan öppnar 1 mars och stänger senast 5 juli – det är först till kvarn som gäller!

Våra tränare 2022

Sofie Ragnar
Sofie Ragnar är svensk mästare i tio-dans.
Läs mer

Hon är född och uppvuxen på en dansskola i Mölndal och hennes tävlingskarriär startade vid 9 års ålder. Danskarriären tog snabb fart och hon har under många år varit en av Sveriges toppdansare. Under 5 års tid bodde Sofie i Tyskland och tävlade på en högsta nivå för både Sverige och Tyskland. Här träffade och tränades hon av toppdansare och världstränare och tillsammans med sin danspartner var hon själv huvudtränare på fem olika klubbar i Tyskland. Hon är utbildad tränare och domare i Tyskland och även utbildad tränare/ domare A i Sverige. Sofie undervisar och jobbar fortfarande dagligen med dansare och du kan se henne som domare på svenska och internationella tävlingar.
Kuriosa: Talar tyska flytande och älskar att pussla.

Claus Wodstrup

Claus Wodstrup är född Norge bor och jobbar i Sverige sedan 1996.
Läs mer
Sedan 1997 undervisar han tävlingsdansare i Alemana DK. Claus representerade Sverige framgångsrikt som tävlingsdansare i Standard internationellt mellan 1990 och 2013. Som bäst var han rankad #11 i värden. Claus representerar fortfarande Sverige årligen, som domare, i tävlingar såsom EM och VM. Han Innehar alla domarlicenser och är även Examinator inom WDSF och WDC.

Renata Helenson

Renata Helenson är född och uppvuxen i Polen och har ägnat större delen av sitt liv åt dans.
Läs mer
På sin CV har hon bl.a. att hon varit rekryteringstränare till ett flertal Svenska Mästare. Hon har varit tränare i över 30 år och idag är hon specialist på barn och ungdom. På dagarna är hon högstadielärare i matematik och naturorienterande ämnen, medan kvällar och helger ägnas till dans.
Renata har under många år samarbetat med Tony Irving på Alemana DK, där hon är klubbens lagledare samt eldsjäl.

Lola Svensson
Lola Svensson är född i Eskilstuna och uppväxt i Köping.
Läs mer

Hon har dansat och tävlat i Disco, Bugg, Gammaldans, Latin, Ballroom, Showdans och Balett. Hon har representerat Sverige internationellt i pardans i NM, EM och VM. Under tid spenderad i England träffade hon Tony Irving och de blev danspartners under proffsåren. Idag har Lola varit lärare på Alemana DK, Sundsvalls Dansteam, Dansprofilen, Tony Irving Dance Academy och Dansverkstan och nu driver hon sin egen dansskola i Köping – DansLola. Hon arbetar också som domare och är utbildad dansinstruktör för ungdomar med psykosomatiska bekymmer. Lola innehar Danspedagogexamen i SDO, Associate & Licenciate i Latin samt Associate examen i Standard hos UKA.

Tony Irving

Tony Irving är född i England och numera bosatt i Norrtälje.
Läs mer
Han titulerade sig som Internationell tävlingsdansare under 30 års tid och har representerat England, USA och Sverige inom 10-dans. Som tränare har Tony Steg 4 (Fellowship) examen i både Standard och Latin, den högsta Internationella utbildningen inom danssport, och har tränat ett flertal par till antingen Svenska Mästare eller mästare i sitt eget hemland. Han är också Internationell Examinator för tränarutbildning och domare, han har dömt flera världsmästerskap. Han har varit tränare hos Alemana DK samt drivit sin egen dansskola Tony Irving Dance Academy. Idag ägnar sig Tony framförallt åt privatlektioner och specialutbildningar, såsom Norrtälje Dance Camp, hans webbaserade dansklasser på socialdancing.se samt att främja dans ute i samhället.

Alena Vitcan
Alena Vitcan är född i Ryssland och har en idrotts- & lärarutbildning från National State University i S:t Petersburg.
Läs mer
2009 blev hon Dancer of the year i Latin i samma stad. 2015 blev hon sedan serbisk mästare i 10-dans och kom på andra plats i South European Championship i European Dance Program. Alena har varit danstränare i över 10 år i både Moskva och i Belgrad. Hon arbetar nu sedan två år tillbaka för Alemana DK.

Magnus Hammarström

Magnus Hammarström är personlig tränare, kostrådgivare, massör och hälsopedagog i Norrtälje.
Läs mer
Hela hans liv har präglats av fysisk aktivitet, allt från hockey till triathlon och brottning. Magnus motto är ”träna hårt, ät hårt och VILA HÅRT”, allt handlar om balans, börja i rätt ände och gör rätt för en hållbar utveckling. Hur ser teknikerna ut? Är hållningen bra? Hur rör sig kroppen? Funktionell träning ligger Magnus varmt om hjärtat och under Norrtälje Dance Camp bjuder han på daglig fysträning.

Valentina Lundin

Valentina Lundin är vårt senaste tillskott bland danslärarna och kommer till Norrtälje från den egna dansstudion Magic i Göteborg, som hon driver tillsammans med sin partner Gustaf, som de öppnade 2007.

Läs mer

De har under många år undervisat par i Sverige.
Tillsammans har de kommit väldigt långt och innehar exempelvis dessa titlar:

Multipelt obesegrade Svenska amatörmästare i Standarddanser, Multipelt obesegrade Svenska mästare för professionella i Standarddanser, finalister i EM och i VM i 10-dans samt finalister i EM för professionella i Standarddanser.

Valentina är uppvuxen i Riga och började dansa 10-dans redan som 4-åring. Hon har tidigare representerat Lettland under ett flertal VM. Och nu gästar hon oss på Norrtälje Dance Camp 2022.

Hon är i dagsläget obesegrad i Standarddans, både som flerfaldig amatörmästare och som obesegrad Svensk mästare för professionella.

Robin Palmgren
Robin Palmgren är Leg. Naprapat och från Norrtälje.
Läs mer
En före detta hockeyspelare med ett Junior SM-guld i bagaget som idag arbetar med att få människor att må bra. I sitt yrke är han noggrann med att analysera vart grundorsaken vid uppkomna problem kommer ifrån så att rätt form av intervention kan tillämpas. Att lyssna på människan framför sig och se hela människan är enormt viktigt i arbetet som Naprapat.

Under Norrtälje Dance Camp 2022 delar Robin med sig både av kunskap och behandlingar.

Anmälningsinformation

Fyll i anmälningsformulärets samtliga obligatoriska fält (markerade med *) och tryck på skicka, vänta sedan tills sidan laddats om och du får upp ”tack för din anmälan”, då har din anmälan registrerats ordentligt.Vi tar anmälningarna i turordning och du behöver läsa bekräftelsen noga för att veta om du kommit med eller hamnat på väntelista. Invänta en bekräftelse till din mail (vardagar) att du har fått plats och betala sedan in anmälningsavgiften inom sju dagar. Du betalar ej förrän du säkert har fått din plats och har du då inte betalat inom sju dagar, släpper vi din plats vidare till nästa på väntelista.

Du behöver vara minst 8 år gammal för att delta. Är du mellan 8 och 15 år, behöver målsman/ansvarig vuxen finnas med på plats i Norrtälje, arrangörerna tar inte ansvar för barn på plats. Upp till 18 år behöver anmälan och betalningen göras av målsman, fyll då i uppgifterna som krävs i anmälningsformuläret.

Reser du långväga rekommenderar vi att du checkar in på ditt boende redan på torsdag kväll, länkar till rekommenderade och rabatterade boenden, hittas här på sidan.

Observera att du inte kan delta enstaka dagar, utan det är hela lägret som bokas!

Specifikt schema samt mer information om träningslokaler, tränare och matplatser alla deltagare tillhanda senast en vecka innan lägrets start. Vi meddelar deltagarna via mail.

Innehåll & Anmälningsavgift

  • 4 lektioner á 60-90 min/dag: Latin, Standard, Coaching & fysträning 
  • Mellanmål, förmiddag fredag-söndag
  • Lunch på restaurang fredag-söndag
  • Mellanmål, eftermiddag fredag-söndag
  • Middag & festligheter lördag kväll

Pris 8-14 år: 2 900 kr (inkl. moms)
Pris 15 år & uppåt: 3 700 kr (inkl. moms)

Anmälan

Vid frågor maila dancecamp@summerboost.se

Anmälan är nu stängd

Avbokningspolicy
Du behöver vara fullt frisk för att delta och kan därmed avboka fram till 24h innan start. Vid uppvisande av läkarintyg för sjukdom eller skada, återbetalar vi 100% av avgiften till det konto som du betalade ifrån vid anmälan.
Har du fått andra förhinder kan du avboka din plats utan anledning, fram till 5/7 2022, vi återbetalar då 75% av avgiften och släpper din plats vidare till nästa på väntelista.
Önskar du avboka maila in denna information till oss på dancecamp@summerboost.se

Rekommenderade boenden & rabatter*

* Gäller t om 30/4

ÅTELLET
Du som deltagare anger koden DANCECAMPT22 och bokar ett dubbelrum med frukost för endast 1 500 kr/natt. Din bokning mailar du in till hotellet.
Bokning: info@atellet.se

PENSIONAT GRANPARKEN
Pensionatet erbjuder deltagarna på Dance Camp sin familjesvit med 3 sovrum och upp till 8 bäddar, inklusive frukost, för 6 000 kr/natt (ord pris 7 500 kr).
Bokningskod: IRVING22
Bokning: www.granparken.com

BERGLINGS BED & BREAKFAST
Dance Camp-deltagare får 10% rabatt på samtliga rumstyper och hos Berglings finns dubbelrum, familjerum och sviter med upp till 6 bäddar.
Bokning: 0704-888786

CAMPING OCH STUGBYAR
I Norrtälje finns både camping och stugbyar och via www.roslagen.se  kan man söka efter fler boenden!

Privatlektioner

Privatlektioner erbjuds utav Sofie, Alena & Claus och tid bokar du via denna länk.
Det finns ett begränsat antal lektioner som passar in i övriga lägerschemat och betalning sker på plats.

Tack till våra samarbetspartners!

Gruppschema & Karta – ladda hem till din mobil

Återkom innan lägret för att hämta denna information

Grupp Elit A

Ungdomsgrupp AB

Tävlingsgrupp BC

Vuxen Socialdansgrupp ED

Ungdomsgrupp upp till D-klass

ARRANGÖRER

#dancecampnorrtalje

©2022 TONY IRVING | WEBPROD BLOMILL