Tony Irving presenterar:
Dance Camp Norrtälje 6-8/8 2021

För femte året i rad anordnar Tony Irving, för ADK ett träningsläger för dansare i Norrtälje! Vi har med oss ett urval utav Sveriges bästa danstränare som kommer att utbilda och coacha fyra olika grupper med olika inriktningar, på olika nivåer, i olika åldrar. Läs mer om tränarna nedan. Projektledningen handhas utav LIvescen Scandinavia AB.

Varje dag innehåller 90 minuter långa lektioner i Standard och Latin samt Coaching. Utöver det så erbjuds också daglig fysträning utomhus, med rörlighet och styrka i fokus för de vuxna och lek och rörlighet för de yngre. Första lektionen går av stapeln 6/8 kl. 09.00 och sista lektionen avslutas 8/8 kl. 18.00, vilket ger oss tre intensiva dagar av dans och träning.

De uppdaterade grupperna ser ut så här:
Grupp 1 : A (fd Elit AB)
Grupp 2 : BC (fd Tävlingsgrupp EDC)
Grupp 3: Solo Tävling AB (fd Grupp 4 Solo Ladies)
Grupp 4: Barn/Ungdom E-C (fd BU Tävling respektive BU Nyb)


Deltagare, Tränare & Samarbetspartners – STORT TACK för er medverkan Dance Camp Norrtälje 6-8/8 2021!
Trots pandemi & utmaningar med restriktioner, så lyckades vi få till ett läger och vi är oerhört glada att ni alla varit på plats.
Håll utkik här på hemsidan i starten av 2022, då vi öppnar anmälningsformuläret för nästa augustis Dance Camp.
Välkomna åter under v31 2022 – då kör vi igen!

Hälsningar Tony, ADK & Livescen
#dancecampnorrtalje

Våra tränare 2021

Per J. Palmgren
Per J. Palmgren är född i Stockholm och började med danssport vid sex års ålder.
Läs mer
Sedan studerade han 10 år vid Kungliga Svenska Balettskolan och flyttade till London för att träna 10-dans. Han har varit Svensk Mästare i Standard, Latin och 10-dans samt finalist vid EM, VM och British Open. Vid 25 års ålder slutade han tävla och har sedan dess varit frilanstränare och domare i Sverige och internationellt.
Till yrket är Per idag docent vid Karolinska Institutet och bor i Lyon i Frankrike.

Claus Wodstrup

Claus Wodstrup är född Norge bor och jobbar i Sverige sedan 1996.
Läs mer
Sedan 1997 undervisar han tävlingsdansare i Alemana DK. Claus representerade Sverige framgångsrikt som tävlingsdansare i Standard internationellt mellan 1990 och 2013. Som bäst var han rankad #11 i värden. Claus representerar fortfarande Sverige årligen, som domare, i tävlingar såsom EM och VM. Han Innehar alla domarlicenser och är även Examinator inom WDSF och WDC.

Renata Helenson

Renata Helenson är född och uppvuxen i Polen och har ägnat större delen av sitt liv åt dans.
Läs mer
På sin CV har hon bl.a. att hon varit rekryteringstränare till ett flertal Svenska Mästare. Hon har varit tränare i över 30 år och idag är hon specialist på barn och ungdom. På dagarna är hon högstadielärare i matematik och naturorienterande ämnen, medan kvällar och helger ägnas till dans.
Renata har under många år samarbetat med Tony Irving på Alemana DK, där hon är klubbens lagledare samt eldsjäl.

Lola Svensson
Lola Svensson är född i Eskilstuna och uppväxt i Köping.
Läs mer

Hon har dansat och tävlat i Disco, Bugg, Gammaldans, Latin, Ballroom, Showdans och Balett. Hon har representerat Sverige internationellt i pardans i NM, EM och VM. Under tid spenderad i England träffade hon Tony Irving och de blev danspartners under proffsåren. Idag har Lola varit lärare på Alemana DK, Sundsvalls Dansteam, Dansprofilen, Tony Irving Dance Academy och Dansverkstan och nu driver hon sin egen dansskola i Köping – DansLola. Hon arbetar också som domare och är utbildad dansinstruktör för ungdomar med psykosomatiska bekymmer. Lola innehar Danspedagogexamen i SDO, Associate & Licenciate i Latin samt Associate examen i Standard hos UKA.

Tony Irving

Tony Irving är född i England och numera bosatt i Norrtälje.
Läs mer
Han titulerade sig som Internationell tävlingsdansare under 30 års tid och har representerat England, USA och Sverige inom 10-dans. Som tränare har Tony Steg 4 (Fellowship) examen i både Standard och Latin, den högsta Internationella utbildningen inom danssport, och har tränat ett flertal par till antingen Svenska Mästare eller mästare i sitt eget hemland. Han är också Internationell Examinator för tränarutbildning och domare, han har dömt flera världsmästerskap. Han har varit tränare hos Alemana DK samt drivit sin egen dansskola Tony Irving Dance Academy. Idag ägnar sig Tony framförallt åt privatlektioner och specialutbildningar, såsom Norrtälje Dance Camp, hans webbaserade dansklasser på socialdancing.se samt att främja dans ute i samhället.

Magnus Hammarström

Magnus Hammarström är personlig tränare, kostrådgivare, massör och hälsopedagog i Norrtälje.
Läs mer
Hela hans liv har präglats av fysisk aktivitet, allt från hockey till triathlon och brottning. Magnus motto är “träna hårt, ät hårt och VILA HÅRT”, allt handlar om balans, börja i rätt ände och gör rätt för en hållbar utveckling. Hur ser teknikerna ut? Är hållningen bra? Hur rör sig kroppen? Funktionell träning ligger Magnus varmt om hjärtat och under Norrtälje Dance Camp bjuder han på daglig fysträning.

Anmälningsinformation

Nu är rådande restriktioner för dylika träningsgrupper, utfärdat av DSF/FHM, enligt storlek på respektive lokal. Vi anpassar grupperna på bästa sätt till bästa lokal på plats och reglerar detta utefter intresse och tryck på inbokning. I lokalerna skall det finnas gott om avstånd emellan er dansare/par, så att vi tränar på ett säkert sätt.

Fyll i anmälningsformuläret och tryck på skicka. Invänta en bekräftelse till din mail (vardagar) att du har fått plats och betala sedan in anmälningsavgiften inom 24h. Vi tar anmälningarna i turordning och du behöver läsa bekräftelsen noga för att veta att du har kommit med direkt eller om du hamnar på väntelista tills vidare. Du betalar ej förrän du säkert har fått din plats!

Du behöver vara minst 8 år gammal för att delta. Är du mellan 8 och 15 år, behöver målsman/ansvarig vuxen finnas med på plats i Norrtälje, arrangörerna tar inte ansvar för barn på plats. Upp till 18 år behöver anmälan och betalningen göras av målsman, fyll i uppgifterna som krävs i anmälningsformuläret.

Reser du långväga rekommenderar vi att du checkar in på ditt boende redan på torsdag kväll, länkar till rekommenderade och rabatterade boenden, hittas på startsidan.

Observera att du inte kan delta enstaka dagar, utan det är hela lägret som bokas!

Specifikt schema samt karta över träningslokaler, matplatser och boenden, alla deltagare tillhanda innan lägrets start. Vi meddelar deltagarna via mail när denna info är redo att hämtas.

Innehåll & Anmälningsavgift

  • 4 lektioner á 90 min/dag: Latin, Standard, Coaching & fysträning (lek & rörlighet för de yngre)
  • Mellanmål, förmiddag
  • Lunch, Restaurang Åtellet
  • Fika, eftermiddag
  • 2-rätters middag, Restaurang Bergstugan, fredag samt lördag kväll

Pris 8-15 år: 2 900 kr (inkl. moms)
Pris 15 år & uppåt: 3 900 kr (inkl. moms)

Vänligen betala in hela beloppet på en gång, då vi ej erbjuder avbetalningsalternativ.

Anmälan är nu stängd

Vid frågor maila dancecamp@summerboost.se
Avbokningspolicy
Du behöver vara fullt frisk för att delta och kan därmed avboka fram till 24h innan start, enligt policy i pandemitider. Vid uppvisande av läkarintyg för sjukdom eller skada alternativt positivt Covid-19 test, återbetalar vi 100% av avgiften till det konto som du betalade ifrån vid anmälan.
Rekommenderade boenden & rabatter

ÅTELLET
Mysiga, familjeägda Åtellet ligger mitt i Norrtäljes stadskärna med utsikt över Norrtäljeån och här kommer vi också att äta våra luncher tillsammans med gruppen.
Åtellet erbjuder boka-tidigt-rabatt för deltagarna på Dance Camp och deras familjer fram till 1/5 2021.

Boka med koden TONYDANCECAMP via telefon, så får du ta del utav följande erbjudanden:
Enkelrum med frukost 1 090 kr/natt (ord. pris 1 190 kr)
Dubbelrum med frukost 1 450 kr/natt (ord. pris 1 590 kr)
Extrasäng 300 kr (begränsat antal rum)
Parkering finns precis utanför.
Avbokningspolicy enligt hotellets regler.

OPTIMA HOTELL ROSLAGEN
Detta är största hotellet i stan och ligger precis vid infarten mot Norrtälje stadskärna, när du kommer från Stockholmshållet.
Här finns gott om plats och faciliteter och det erbjuds allt från singelrum till
4-bäddsrum inkl frukost, till ett bra rabatterat pris för deltagarna på Dance Camp och deras familjer.

Boka med koden TONY20 antingen online eller via telefon, så dras 20% av ordinarie pris innan betalning.
Detta erbjudande gäller för boende med frukost mellan 5-8/8 2021 och slutar gälla 6/7 2021.
Parkering finns i anslutning till hotellet.
Avbokningspolicy enligt hotellets regler.

CAMPING OCH STUGBYAR
I Norrtälje finns både camping och stugbyar och via www.roslagen.se kan man söka efter alla möjliga olika boenden. Att komma ihåg är att samtliga träningslokaler ligger på nära gångavstånd till varandra nere i Norrtälje stadskärna.

Privatlektioner

Torsdag-söndag erbjuder samtliga tränare även privatlektioner, på tider utanför danslektionerna i schemat. Är detta utav intresse? Vänligen maila din förfrågan till dancecamp@summerboost.se och ange vilken tränare det gäller.

Tack till våra samarbetspartners!

Gruppschema & Karta – ladda hem till din mobil

Grupp 3: Solo Tävling

Grupp 4: BU

ARRANGÖRER

#dancecampnorrtalje

©2021 TONY IRVING | WEBPROD BLOMILL