Tony Irving presenterar:
Dance Camp Norrtälje 4-6/8 2023
För sjunde året i rad anordnar Tony Irving, för ADK och nu också RDK ett träningsläger för dansare i Norrtälje! Med oss har vi ett urval utav Sveriges och Europas bästa danstränare som utbildar och coachar fem olika grupper med olika inriktningar, på olika nivåer, i olika åldrar.
Läs mer on tränarna nedan. Projektledningen handhas av Livescen Scandinavia AB.

Varje dag innehåller 60-90 minuter långa lektioner i Standard och Latin samt Coaching. Utöver det så erbjuds också daglig fysträning utomhus, med rörlighet och styrka i fokus för de vuxna och lek och rörlighet för de yngre samt stretch klasser. Elit-gruppen erbjuds Naprapatbehandlingar.
En annan nyhet är att vi håller en frivillig workshop i NÖHRA – en metod som hjälper dig ta nästa språng!
Vi startar lägret med en Välkomstträff 4/8 kl. 09.30 och sen påbörjar vi tre intensiva dagar av dans och träning. 6/8 kl. 18.00 har vi avslutning.

I anmälningsformuläret väljer du din grupp:
Grupp 1  | Elit A
Grupp 2  | Ungdomsgrupp AB
Grupp 3  |Tävlingsgrupp BC
Grupp 4  | Vuxen Social Dancing ED
Grupp 5 | Ungdom (upp till D-klass)

Vill du dansa solo, så anmäl dig till den grupp/nivå som du tillhör.
Har du en partner, skriv detta i anmälningsformuläret.
Anmälan öppnar 5 december 2022 och stänger senast 4 juli 2023 – det är först till kvarn som gäller!

Rabatt för tidigare deltagare:
Har du deltagit under tidigare år, och bokar innan 31/1 2023 med bokningskoden DANCECAMP10, så erhåller du 10% boka-tidigt-rabatt!

Våra tränare 2023

Sofie Ragnar
Sofie Ragnar är svensk mästare i tio-dans.
Läs mer

Hon är född och uppvuxen på en dansskola i Mölndal och hennes tävlingskarriär startade vid 9 års ålder. Danskarriären tog snabb fart och hon har under många år varit en av Sveriges toppdansare. Under 5 års tid bodde Sofie i Tyskland och tävlade på en högsta nivå för både Sverige och Tyskland. Här träffade och tränades hon av toppdansare och världstränare och tillsammans med sin danspartner var hon själv huvudtränare på fem olika klubbar i Tyskland. Hon är utbildad tränare och domare i Tyskland och även utbildad tränare/ domare A i Sverige. Sofie undervisar och jobbar fortfarande dagligen med dansare och du kan se henne som domare på svenska och internationella tävlingar.
Kuriosa: Talar tyska flytande och älskar att pussla.

Jaak Vainomaa

Two-time World Champion
Läs mer

Jaak Vainomaa är en av Finlands mest framgångsrika tävlingsdansare genom tiderna.
Tillsammans med sina olika partners har han erhållit titeln av "The most successful dance sports couple in Finland of the year” - hela 10 gånger!

Under danskarriären har Jaak mottagit 12 prestigefyllda medaljer inom 10-dans, läs mer nedan, och han nådde fjärde platsen i finalen av The Blackpool Dance Festival's Professional Rising Star- tävling och 20 gånger har han blivit finsk Champion.

Jack lär ut standard och latin och hittas oftast annars i Finland samt i Japan. Han har genomfört The Finnish Dance Teachers Association professional degree och gick ut med toppbetyg och tävlar fortfarande Professional tillsammans med sin partner.

Vi är otroligt glada och stolta över att Jaak ansluter sig till tränarteamet för sommarens Dance Camp!

10-dance representative medals:

 • Professional World Champion 2019
 • Professional European Champion 2018, 2019
 • Amateur World Champion 2016
 • Amateur European Champion 2014
 • Professional European Championships silver medallist 2018
 • Amateur European Championships silver medallist 2015, 2016
 • Amateur World Championships bronze medallist 2014, 2015
 • Amateur European Championships bronze medallist 2012, 2013

Renata Helenson

Renata Helenson är född och uppvuxen i Polen och har ägnat större delen av sitt liv åt dans.
Läs mer
På sin CV har hon bl.a. att hon varit rekryteringstränare till ett flertal Svenska Mästare. Hon har varit tränare i över 30 år och idag är hon specialist på barn och ungdom. På dagarna är hon högstadielärare i matematik och naturorienterande ämnen, medan kvällar och helger ägnas till dans.
Renata har under många år samarbetat med Tony Irving på Alemana DK, där hon är klubbens lagledare samt eldsjäl.

Lola Svensson
Lola Svensson är född i Eskilstuna och uppväxt i Köping.
Läs mer

Hon har dansat och tävlat i Disco, Bugg, Gammaldans, Latin, Ballroom, Showdans och Balett. Hon har representerat Sverige internationellt i pardans i NM, EM och VM. Under tid spenderad i England träffade hon Tony Irving och de blev danspartners under proffsåren. Idag har Lola varit lärare på Alemana DK, Sundsvalls Dansteam, Dansprofilen, Tony Irving Dance Academy och Dansverkstan och nu driver hon sin egen dansskola i Köping – DansLola. Hon arbetar också som domare och är utbildad dansinstruktör för ungdomar med psykosomatiska bekymmer. Lola innehar Danspedagogexamen i SDO, Associate & Licenciate i Latin samt Associate examen i Standard hos UKA.

Tony Irving

Tony Irving är född i England och numera bosatt i Norrtälje.
Läs mer
Han titulerade sig som Internationell tävlingsdansare under 30 års tid och har representerat England, USA och Sverige inom 10-dans. Som tränare har Tony Steg 4 (Fellowship) examen i både Standard och Latin, den högsta Internationella utbildningen inom danssport, och har tränat ett flertal par till antingen Svenska Mästare eller mästare i sitt eget hemland. Han är också Internationell Examinator för tränarutbildning och domare, han har dömt flera världsmästerskap. Han har varit tränare hos Alemana DK samt drivit sin egen dansskola Tony Irving Dance Academy. Idag ägnar sig Tony framförallt åt privatlektioner och specialutbildningar, såsom Norrtälje Dance Camp, hans webbaserade dansklasser på socialdancing.se samt att främja dans ute i samhället.

Alena Vitcan
Alena Vitcan är född i Ryssland och har en idrotts- & lärarutbildning från National State University i S:t Petersburg.
Läs mer
2009 blev hon Dancer of the year i Latin i samma stad. 2015 blev hon sedan serbisk mästare i 10-dans och kom på andra plats i South European Championship i European Dance Program. Alena har varit danstränare i över 10 år i både Moskva och i Belgrad. Hon arbetar nu sedan två år tillbaka för Alemana DK.

Magnus Hammarström

Magnus Hammarström är personlig tränare, kostrådgivare, massör och hälsopedagog i Norrtälje.
Läs mer
Hela hans liv har präglats av fysisk aktivitet, allt från hockey till triathlon och brottning. Magnus motto är ”träna hårt, ät hårt och VILA HÅRT”, allt handlar om balans, börja i rätt ände och gör rätt för en hållbar utveckling. Hur ser teknikerna ut? Är hållningen bra? Hur rör sig kroppen? Funktionell träning ligger Magnus varmt om hjärtat och under Norrtälje Dance Camp bjuder han på daglig fysträning.

Valentina Lundin

Valentina Lundin är vårt senaste tillskott bland danslärarna och kommer till Norrtälje från den egna dansstudion Magic i Göteborg, som hon driver tillsammans med sin partner Gustaf, som de öppnade 2007.

Läs mer

De har under många år undervisat par i Sverige.
Tillsammans har de kommit väldigt långt och innehar exempelvis dessa titlar:

Multipelt obesegrade Svenska amatörmästare i Standarddanser, Multipelt obesegrade Svenska mästare för professionella i Standarddanser, finalister i EM och i VM i 10-dans samt finalister i EM för professionella i Standarddanser.

Valentina är uppvuxen i Riga och började dansa 10-dans redan som 4-åring. Hon har tidigare representerat Lettland under ett flertal VM. Och nu gästar hon oss på Norrtälje Dance Camp 2022.

Hon är i dagsläget obesegrad i Standarddans, både som flerfaldig amatörmästare och som obesegrad Svensk mästare för professionella.

Robin Palmgren
Robin Palmgren är Leg. Naprapat och från Norrtälje.
Läs mer
En före detta hockeyspelare med ett Junior SM-guld i bagaget som idag arbetar med att få människor att må bra. I sitt yrke är han noggrann med att analysera vart grundorsaken vid uppkomna problem kommer ifrån så att rätt form av intervention kan tillämpas. Att lyssna på människan framför sig och se hela människan är enormt viktigt i arbetet som Naprapat.

Under Norrtälje Dance Camp 2022 delar Robin med sig både av kunskap och behandlingar.

Anmälningsinformation

Fyll i anmälningsformulärets samtliga obligatoriska fält (markerade med *) och tryck på skicka, vänta sedan tills sidan laddats om och du får upp ”tack för din anmälan”, då har din anmälan registrerats ordentligt.Vi tar anmälningarna i turordning och du behöver läsa bekräftelsen noga för att veta om du kommit med eller hamnat på väntelista. Du betalar in en handpenning (500 kr) inom loppet av sju dagar för att säkra din plats, det fulla beloppet skall vara betalt senast fyra veckor innan lägrets start. Sker betalning ej, släpps platsen vidare.

Du behöver vara minst 8 år gammal för att delta. Är du mellan 8 och 15 år, behöver målsman/ansvarig vuxen finnas med på plats i Norrtälje, arrangörerna tar inte ansvar för barn på plats. Upp till 18 år behöver anmälan och betalningen göras av målsman, fyll då i uppgifterna som krävs i anmälningsformuläret.

Reser du långväga rekommenderar vi att du checkar in på ditt boende redan på torsdag kväll, länkar till rekommenderade och rabatterade boenden, hittas här på sidan.

Observera att du inte kan delta enstaka dagar, utan det är hela lägret som bokas!

Specifikt schema samt mer information om träningslokaler, tränare och matplatser alla deltagare tillhanda senast en vecka innan lägrets start. Vi meddelar deltagarna via mail när schemat kan laddas ned här från hemsidan.

OBS! Glöm inte att ange koden för att få boka-tidigt-rabatt, gäller endast för tidigare deltagare.

Innehåll & Anmälningsavgift

 • 4 lektioner á 60-90 min/dag: Latin, Standard, Coaching & fysträning/stretching 
 • Workshop i NÖHRA
 • Mellanmål, förmiddag fredag-söndag
 • Lunch på restaurang fredag-söndag
 • Mellanmål, eftermiddag fredag-söndag
 • Middag & festligheter lördag kväll

Pris 8-14 år: 2 900 kr (inkl. moms)
Pris 15 år & uppåt: 3 800 kr (inkl. moms)

Anmälan

Vid frågor maila dancecamp@summerboost.se
Anmälan stänger senast 4/7 2023
Anmälningsformulär (öppna)

OBS! Fyll i anmälningsformulärets samtliga obligatoriska fält (markerade med *) och tryck på skicka, vänta sedan tills sidan laddats om och du får upp ”tack för din anmälan”, då har din anmälan registrerats ordentligt.

 • Dag / Mån / År
 • Fylls i om deltagaren är minderårig
 • (har du ingen, ange det också) Om du angett en matallergi, så nämn ditt namn till Hovmästaren vid ankomst till lunch respektive middag, så blir rätt mat serverad till dig!
 • Ange koden här.
 • BETALNING
  När du har skickat in anmälan, invänta en bekräftelse till din mail (vardagar). Vi tar anmälningarna i turordning och du behöver läsa bekräftelsen noga för att veta om du kommit med eller hamnat på väntelista. Har du fått en plats betalar du in en handpenning (500 kr) inom loppet av sju dagar, det fulla beloppet skall vara betalt senast fyra veckor innan lägrets start. Sker betalning ej, släpps platsen vidare Är du under 18 år behöver betalningen komma från den målsman som är angiven i formuläret.
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Avbokningspolicy
Du behöver vara fullt frisk för att delta och kan därmed avboka fram till 24h innan start. Vid uppvisande av läkarintyg för sjukdom eller skada, återbetalar vi 100% av avgiften till det konto som du betalade ifrån vid anmälan.
Har du fått andra förhinder kan du avboka din plats utan anledning, fram till 4/7 2023, vi återbetalar då allt förutom handpenningen (500 kronor).
Önskar du avboka maila in denna information till oss på dancecamp@summerboost.se

Rekommenderade boenden & rabatter

ÅTELLET
Ange koden DanceCamp2023 för att få 10 % rabatt på valfritt rum inkl. frukost.
Gäller till och med 31 Jan 2023.
Bokning: info@atellet.se

Begränsat antal rum till ett lägre pris med boka-tidigt-rabatt.

PENSIONAT GRANPARKEN

Aktuell rabatt presenteras här 17 januari!
Begränsat antal rum till ett lägre pris med boka-tidigt-rabatt.

OPTIMA HOTELL ROSLAGEN

Erbjudandet är 10% på valfritt rum inkl frukost och tillgång till gym, så länge ”lagret” räcker.
Boka med kod: Dance Camp via hemsidan, ring eller maila.

CAMPING OCH STUGBYAR
I Norrtälje finns både camping och stugbyar och via www.roslagen.se  kan man söka efter fler boenden!

Vi rekommenderar också att ta kontakt med Air B´n´B vid behov av större boenden, besök www.airbnb.se

Privatlektioner & Individuell coaching

En del utav tränarna erbjuder privatlektioner.
Det kommer också att finnas möjlighet till individuella coachingpass där NLP-metoden tillämpas, läs mer om metoden här.
Mer info om tidsbokning kommer innan lägrets start!

Tack till våra samarbetspartners!

ARRANGÖRER

#dancecampnorrtalje

©2022 TONY IRVING | WEBPROD BLOMILL